Rozkręć się w Internecie!

Opinie o silnet.pl

Opinie naszych klientów pochodzą z fanpage'a na Facebooku. Sprawdź również archiwum opinii.
134 opinii / ocena 4.9
Celina Poliwczak
Celina Poliwczak
30 października 2017
Solidna firma, godna polecenia.
Sebastian KR
Sebastian KR
30 października 2017
Polecam firmę za kompleksowość realizacji oraz fachowe podejście to tematu. Współpraca to czysta przyjemność i pełen profesjonalizm.
Arkadiusz Krawiec
Arkadiusz Krawiec
12 września 2017
Firma Silnet przygotowała dla naszej firmy stronę internetową oraz kampanię AdWords. Polecamy współpracę z Panią Moniką Struzikowską która była opiekunem naszego wspólnego przedsięwzięcia i jednocześnie rekomendujemy firmę Silnet jako rzetelnego partnera.
Agata EM
Agata EM
5 lipca 2017
Firma Silnet stworzyła stronę internetową mojego sklepu :) Z całego serca polecam współpracę z Panią Moniką Struzikowską. Pani Monika to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo sprawnie przeprowadziła mnie przez cały proces tworzenia strony, służąc rzetelną i fachową pomocą i poradą na każdym etapie realizacji projektu. Jej nietuzinkowe i innowacyjne pomysły sprawiły, że udało nam się stworzyć oryginalny i bardzo funkcjonalny sklep internetowy z którego jestem więcej niż zadowolona :) Jeśli chodzi o kwestie pomocy technicznej to Pan Michał Pośpieszczyk jest prawdziwym mistrzem. Zawsze rzetelnie, profesjonalnie i rzeczowo odpowiada na wszystkie moje pytania. A wszelkie zamiany i poprawki na stronie dokonywane są błyskawicznie :) Aktualnie kontynuujemy współpracę z Silnetem w zakresie prowadzenia kampanii reklamowej. Z czystym sumieniem polecam współpracę z firmą Silnet!!!!
Krzysztof Krupa
Krzysztof Krupa
29 maja 2017
Firma solidna otwarta na własne propozycje i służąca fachowa poradą.
Aurelia Nowok
Aurelia Nowok
18 maja 2017
Firma Silnet przygotowała dla naszej firmy Dachfen stronę internetową oraz kampanię w wyszukiwarce Google, jesteśmy zadowoleni z podjętej współpracy i rekomendujemy jako rzetelnego partnera.
Dorota Majcher-Ryszka
Dorota Majcher-Ryszka
28 kwietnia 2017
Z dużą przyjemnością dolączyliśmy do grona zadowolonych klientów firmy Silnet. Szczerze polecam współpracę z Panią Agnieszką Musioł, która dokładnie poznała branżę w jakiej działamy i na każdym etapie służyła fachową pomocą.
Dariusz Dls
Dariusz Dls
28 kwietnia 2017
Polecam firmę Silnet jako wzór profesjonalizmu oraz Pana Marcina Mańkę .Współpraca z nimi to czysta przyjemność :)
Marcin Bienek
Marcin Bienek
21 kwietnia 2017
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Silnet, która prowadzi dla nas 2 kampanie reklamowe. Jesteśmy zadowoleni zarówno z obsługi, jak i efektów wykonywanej pracy.
Jerzy Klich
Jerzy Klich
19 kwietnia 2017
Firma SILNET reprezentowana przez Panią Monikę Struzikowską opracowała naszej firmie AEFWE FAKOP profesjonalną stronę internetową spełnającą nasze wymagania. Dobry kontakt z Panią Moniką, szybka reakcja na nasze uwagi oraz nadal bieżąca współpraca, pozwalaz pełnym zaufaniempolecić Firmę SILNETjako poważnego i odpowiedzialnego partnera.
Adrian Wokurka
Adrian Wokurka
29 marca 2017
Firma Silnet za pośrednictwem Pana Marcina Mańki tworzyła nam stronę internetową w branży motoryzacyjnej. Rzetelnie i dobrze zorganizowana współpraca między nami pozwoliła wspólnie stworzyć stronę, która zadowala nas w całości. Nasze wymagania co do wyglądu i funkcjonalności strony zostały spełnione. Pan Marcin Mańka słucha uwag nie próbując siłowo wdrożyć swoich wizji jak to często bywa w firmach zajmującymi się tworzeniem stron. Przecież chodzi o to, żeby klient był zadowolony i my jako firma AMIBO właśnie takie poczucie mamy. Zdecydowanie polecamy współpracę z firmą SLINET.
Tomasz Bereta
Tomasz Bereta
26 marca 2017
Profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo. Polecam
Gabriela Sylwia
Gabriela Sylwia
22 marca 2017
Bardzo serdecznie polecam firmę SILNET. Bardzo profesjonalne podejście do każdego tematu. Każdy szczegół rozważany, a każda sugestia cierpliwie konsultowana. Mam nadzieję, że dalsza współpraca będzie równie przebiegała równie sprawnie i sympatycznie.
Adam Musiała
Adam Musiała
17 marca 2017
Mariusz Popławski
Mariusz Popławski
16 marca 2017
Silnet opiekuje się naszą firmą od lat. Z czystym sumieniem, podpisany imieniem i nazwiskiem, polecam ją przedsiębiorcom. Znacznie poprawiła nam się sprzedaż od czasu, gdy zleciliśmy Silnet pozycjonowanie. Podziękowania specjalne dla Pani Agnieszki Musioł, osoby kompetentnej, przyjaznej przedsiębiorcom.
Rafał St
Rafał St
28 lutego 2017
Bardzo dobra współpraca. Mamy nadzieję, że jej poziom zostanie utrzymany ;)
Daniel Juszcze
Daniel Juszcze
28 lutego 2017
Sandra Olkowska
Sandra Olkowska
28 lutego 2017
Firma zdecydowanie godna polecenia! Profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie w powierzone zadania, inicjatywa. Projekty wykonywane z dużą starannością i na czas. POLECAM!
Michał Karwacki
Michał Karwacki
28 lutego 2017
Naszą firmą opiekuję się Pan Maciej Mańka. Jesteśmy bardzo zadowoleni jak i z początku współpracy tak i z opieki przez opiekuna. Polecamy firmę.
Revoc Zbig
Revoc Zbig
28 lutego 2017
Michał Kubies
Michał Kubies
27 lutego 2017
Urszula Kupiec
Urszula Kupiec
20 lutego 2017
Profesjonalna i wspaniała współpraca,,, polecam!!,,, pozdrawiam Urszula Kupiec
Levent Baykal
Levent Baykal
20 lutego 2017
Łukasz Bomba
Łukasz Bomba
17 lutego 2017
Z przykrością wystawiam ocenę na 5 ponieważ na tym skala się kończy :( Jak dla mnie powinna być 6-stka !!! Od lat współpraca z firmą Silnet układa się wzorowo. Są profesjonalistami w każdym calu, indywidualne podejście do klienta, duża elastyczność w działaniach oraz bardzo proste i jasne zasady współpracy powodują że z czystym sumieniem każdemu można ich polecić. Ta firma zwyczajnie SZANUJE klienta i to się dzisiaj bardzo ceni. Szczególne podziękowania dla Pani Moniki S. którą uważam za wzór kompetencji pracownika, czasami mam wrażenie że to jej pasja a nie praca, zawsze życzliwa i pomocna. Pozdrawiam serdecznie cały zespół ;-)
Tomek Jarosz
Tomek Jarosz
17 lutego 2017
Bardzo dobra współpraca od kilku lat. Profesjonalne podejście, szybka realizacja, fachowa porada, ogólnie same plusy .
Marcin Wrzesiński
Marcin Wrzesiński
2 lutego 2017
Profesjonalne podejście do sprawy.Mistrzowie linków sponsorowanych.Miny mojej konkurencji bezcenne....Trzymam za Was kciuki.Pozdrawiam Marcin Wrzesiński
Anna Klemens
Anna Klemens
31 stycznia 2017
Bardzo profesjonalne podejście. Gotowość do dyskusji, ciągłych podpowiedzi. Nieoceniona i cierpliwa Pani Monika. Bardzo dziękuję za możliwość współpracy. Jestem przekonana, że nie jest to ostatni nasz wspólny projekt!
Piotr Dec
Piotr Dec
30 stycznia 2017
Serdecznie polecam! Profesjonalna i fachowa obsługa klienta. Bardzo dobry kontakt z Panią Aleksandrą Głodek. Wszystkie nasze uwagi czy propozycje były rozpatrywane błyskawicznie.
Agnieszka Słabisz
Agnieszka Słabisz
25 stycznia 2017
Od ponad roku SILNET obsługuje naszą firmę i jesteśmy bardzo zadowoleni z usług. Zawsze wszystko jest zrobione na czas, są elastyczni i mają indywidualne podejście do klienta i do jego potrzeb. GODNI POLECENIA!
Konrad Wanik
Konrad Wanik
24 stycznia 2017
Profesjonalne podejście do realizowanych zadań i bardzo dobry kontakt z Panem Krzysztofem Świtałą. Pełny zakres usług to kolejny atut, który pozwala polecać nam firmę Silnet.
Grażyna Dobiech
Grażyna Dobiech
16 stycznia 2017
Miałam okazję współpracować kilka lat. Miła i profesjonalna obsługa. Zawsze spełniają oczekiwania klientów.
Damian Guziejewski
Damian Guziejewski
13 stycznia 2017
Współpraca z firmą SILNET to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm ze strony Pana Marcina bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, wszystko wykonane wg ustaleń, na czas, a co najważniejsze w bardzo przystępnej cenie. Na pewno jeszcze niejednokrotnie skorzystam z ich usług. Pozdrawiam Damian - CAR-ZONE
Aneta Zięba
Aneta Zięba
11 stycznia 2017
Firma Silnet profesjonalnie wykonała dla naszej firmy stronę internetową. Z przyjemnością możemy ją polecić wszystkim tym, którzy poszukują solidnego Partnera do współpracy. Oprócz fachowej porady połączonej z kreatywnością, do każdego projektu podchodzą indywidualnie. Jakość wykonanej pracy jest bardzo dobra i z satysfakcją przyjęliśmy efekt końcowy.
Magdalena Ciszewska
Magdalena Ciszewska
4 stycznia 2017
Bardzo sprawna i rzeczowa komunikacja, dbałość o stałe dostarczanie informacji, przejrzyste raporty, ułatwiające kontrolę i podejmowanie dalszych decyzji. Polecam!
Przemysław Nowak
Przemysław Nowak
31 grudnia 2016
Najbardziej profesjonalna firma z branży, z którą miałem okazję współpracować w ostatnim czasie. Bardzo dobry kontakt z Panem Marcinem już od pierwszego spotkania. Wszystko załatwiane pozytywnie i bardzo szybko.
Artur Witkowski
Artur Witkowski
27 grudnia 2016
Bardzo solidna Firma, z profesjonalnym podejściem. Podczas pierwszego spotkania Pan Marcin Mańka przedstawił nam różne rozwiązanie jaki firma Silnet mogła nam zaoferować. Ciągły kontakt i nadzór nad aktualnością naszej strony przez pana Marcina utwierdza nas w przekonaniu, że wybranie Firmy Silnet to dobry wybór
Anna Laskowska
Anna Laskowska
9 grudnia 2016
Profesjonalnie, z dużym zaangażowaniem. Bardzo uważni na potrzeby klienta. Dziękuję. Polecam!
Tadeusz Domżalski
Tadeusz Domżalski
8 grudnia 2016
Polecam reklama dobrana do moich oczekiwań i bardzo skuteczna.
Celina Ka
Celina Ka
8 grudnia 2016
Profesjonalna współpraca :) zawsze wszystko zgodnie z ustaleniami :)
Jessica Adamska
Jessica Adamska
7 grudnia 2016
Bardzo profesjonalna firma, zawsze miła obsługa, pozdrawiam panią Agnieszkę, która zawsze starannie zajmuje się naszymi sprawami, jesteśmy zadowolone z proponowanych i realizowanych rozwiązań, polecam.
Paweł Alwaro
Paweł Alwaro
6 grudnia 2016
elegancko, profesjonalnie i skutecznie - gorąco polecam bo wypełniają założenia od A-Z, dziękuję :)
Renata Weigelt-Dzik
Renata Weigelt-Dzik
5 grudnia 2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Firmą Silnet, z którą związani jesteśmy już wiele lat. Nadmienić muszę również w powyższym udział Pana Krzysztofa, który zawsze służy nam pomocą, wyjaśnia wszystkie wątpliwości, profesjonalnie podchodzi do naszych oczekiwać. Pracownicy Silnet to osoby myślące ponadczasowo, proponują świetne innowacyjne rozwiązania, które wspierają rozwój naszej firmy. Dziękujemy i polecamy wszystkim :)
Aleksandra Morcinek
Aleksandra Morcinek
1 grudnia 2016
Z firmą Silnet współpracujemy od 2014r. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przygotowania nowego wyglądu strony internetowej Urzędu Gminy Wyry www.wyry. pl oraz gminnego Ekoportalu www.ekoportalwyry. pl. Firma wspiera nas swoim doświadczeniem w prowadzeniu stron, służy radą i pomocą w każdej chwili. Bardzo dziękujemy za zaangażowanie Pani Aleksandry, a Panu Michałowi za cierpliwość i sprawne przeszkolenie z obsługi nowej strony. Firma godna polecenia :).
Monika Kulka
Monika Kulka
30 listopada 2016
Bardzo udana współpraca. Polecam.
Katarzyna Terlega
Katarzyna Terlega
30 listopada 2016
Silnet śmiało mogę polecić wszystkim, którzy chcą aby ich strona wyróżniała się w sieci. Indywidualne podejście do klienta, oryginalny projekt sklepu i ciekawe pomysły Pani Patrycji zaowocowały stworzeniem sklepu internetowego BeEco. Jedna gwiazdka mniej za dość wysokie ceny ;-) ,ale i tak jesteśmy zadowoleni i dziękujemy za współpracę.
Adam Kalla
Adam Kalla
23 listopada 2016
Bożena Karpińska
Bożena Karpińska
22 listopada 2016
Popieram całkowicie wszystkie pozytywne opinie. Współpracuje z firma od wielu lat i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona.
Justyna Skonecka
Justyna Skonecka
22 listopada 2016
Profesjonalna obsługa IT zawsze, kiedy jej potrzebujesz, bez stresu, zmartwień i czekania. Fachowe doradztwo, kreatywność, z czystym sumieniem polecam , szczególnie Panią Agnieszkę Musioł, na którą zawsze można liczyć. POLECAM !!!!
Krystyna Jarosinska
Krystyna Jarosinska
22 listopada 2016
Z przyjemnością polecam firmę Silnet. Zawsze profesjonalnie i uprzejmie. Żadnych problemów. Z całego serca polecam mojego opiekuna. Zawsze na każde moje życzenie. Pozdrawiam Państwa.
Michal Habuz
Michal Habuz
21 listopada 2016
Wspolpracuje z roznymi firmami reklamowymi od 10 lat, ale pierwszy raz zobaczylem tak profesjonalne podejscie do klienta jakie ma firma Sinet,pl Podziekowania dla calego zepolu Silnet w szczegolnosci dla Pani Iwony. Polecam! Realizacja szybka i tania.
Marcin Łukasz M
Marcin Łukasz M
27 października 2016
Najbardziej profesjonalna firma z którą miałem okazję współpracować w ostatnim czasie. Polecam każdemu kontakt z Panią Moniką, będziecie zadowoleni.
Aleksandra Kralska
Aleksandra Kralska
27 października 2016
Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, rzeczowa i fachowa obsługa, a także elastyczność wyróżniają firmę na rynku.
Wiesław Marszałek
Wiesław Marszałek
25 października 2016
Amelia Śliwińska
Amelia Śliwińska
19 października 2016
Z przyjemnością mogę polecić firmę SILNET. Solidny i profesjonalny partner w tworzeniu stron www. Kreatywność, fachowe porady oraz indywidualne podejście do klienta - tego wszyscy oczekujemy i to otrzymujemy. Pani Agnieszka Musioł bardzo życzliwa osoba i profesjonalna w tym co robi. A robi bardzo dobra robotę. Aż dziw, że zdarzają się jeszcze takie osoby we właściwej firmie i na właściwym miejscu. Można zauważyć, że praca dla Pani Agnieszki to pasja. Dla mnie jest ważne tez to, że cały czas mogę liczyć na pomoc firmy. Pozdrawiam i życzę następnych profesjonalnych klientów zespół firmy AUTO-JAREX Jarosław Śliwiński ze Skwierzyny
Grzegorz Data
Grzegorz Data
13 października 2016
Bardzo profesjonalna firma, zawsze miła obsługa, pozdrawiam panią Agnieszkę, która zawsze starannie zajmuje się naszymi sprawami, jestem zadowolony z proponowanych i realizowanych rozwiązań, polecam.
Jurek Kiler
Jurek Kiler
5 października 2016
Roland Ludwig
Roland Ludwig
30 września 2016
Bardzo profesjonalne podejście już od pierwszego spotkania. Kilka razy na etapie tworzenia nowej strony internetowej firma mnie pozytywnie zaskoczyła (o co niełatwo), proponując rozwiązania dorównujące moim oczekiwaniom. W trakcie współpracy widać było, że koncepcjom i pomysłom z naszej strony została poświęcona należyta uwaga, co w efekcie przekładało się na gotowe rozwiązania, które nas w pełni satysfakcjonowały. Bardzo dziękuję za sprawną realizację Pani Patrycji oraz całemu zespołowi Silnet-u!
Marzena Raszowska
Marzena Raszowska
29 września 2016
Pięć gwiazdek to zdecydowanie za mało. Perfekcyjna obsługa. Ogromne starania, aby opanować bałagan po poprzednim administratorze. Przesympatyczna i mega profesjonalna Pani Monika, która z anielską cierpliwością doradza, pomaga i odpowiada na liczne nasze pytania. Świetnie zrealizowany projekt. Można tak wymieniać i wymieniać pozytywy. My polecamy gorąco :)
Jacek Kopiec
Jacek Kopiec
29 września 2016
Realizując nową stronę internetową, nawet z niewielkiej ilości dostępnych materiałów, firma Silnet potrafi stworzyć nowoczesny, czytelny i ciekawy projekt. Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa na każdym etapie współpracy.
Marcin Cichoń
Marcin Cichoń
26 września 2016
Silnet to najlepszy wybór. Graficy jak i handlowcy reprezentujący firmę Silnet to prawdziwi fachowcy. Bardzo dobra współpraca i zawsze konkurencyjne ceny. Polecam.
Darek Słoma
Darek Słoma
16 września 2016
Wiarygodny i solidny partner, indywidualne podejście do każdego klienta ,wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy,wyrozumiałość i bardzo duże wsparcie Pani Agnieszki Musioł- Dla mnie jest ważne .
Ireneusz Kasica
Ireneusz Kasica
12 września 2016
Polecam. Realizacje wykonywane szybko i profesjonalnie.
Paweł Figiel
Paweł Figiel
5 września 2016
Szczerze polecam współpracę z firmą SILNET. Pracownicy zawsze rzetelnie podchodzą do sprawy, szybko i wyczerpująco odpowiadają na wszelkie pytania. Bardzo wysoka jakość świadczonych usług. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Ceny świadczonych usług są bardzo konkurencyjne na te innych firm. Dziękuję i pozdrawiam
Pendowski Robert
Pendowski Robert
25 sierpnia 2016
W pełni profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie sprawy załatwiane są szybko i bezproblemowo.
Jarosław Właściciel
Jarosław Właściciel
22 sierpnia 2016
Pełen profesjonalizm i doskonała wspólpraca.
Andrzej Goott
Andrzej Goott
18 sierpnia 2016
Z firmą Silnet Muzeum Miejskie im.M.Chroboka współpracuje od 2010 roku. Wysoka jakość świadczonych usług, profesjonalizm i rzeteleność, oraz znakomity kontakt z obsługą to zdecydowane zalety Silnetu. Zdecydowanie polecamy Silnet. Efekty pracy można zobaczyć na stronie www.muzeum.rsl.
Mirosław Sosna
Mirosław Sosna
3 sierpnia 2016
Polecam firmę Silnet, dzięki profesjonalnej obsłudze i stworzeniu strony internetowej, sklepu internetowemu mamy możliwość zwiększyć naszą sprzedaż. Od lat współpraca przebiega bezproblemowo, zawsze można liczyć na fachową pomoc, szczególnie polecam kontakt z Panią Patrycją Sadkowską.Pozdrawiam
Andrzej Zalewski
Andrzej Zalewski
2 sierpnia 2016
Justyna A. Grochowalska
Justyna A. Grochowalska
1 sierpnia 2016
Danuta Niechoj
Danuta Niechoj
18 lipca 2016
Z firmą Silnet współpracuję już od jakiegoś czasu przeważnie prezentacje firmy oraz pomoc przy różnych projektach a ostatnio zamówiłam stronę www gdzie tylko potwierdziło moje dotychczasowe odczucia że jest to firma a szczególnie Pani Iwonka Lupa SZCZERA ,PROFESJONALNA potrafi doradzić tak zwanym trzecim okiem i mam nadzieję że dalsza nasza współpraca będze się rozwijać GORĄCO POLECAM !!
Alicja Baran
Alicja Baran
15 lipca 2016
Emil Iwiński
Emil Iwiński
8 lipca 2016
Pełen profesjonalizm. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę Silnet. Świetny kontakt z Panią Agnieszką.
Asia Ka
Asia Ka
23 czerwca 2016
Z Silnet. pl mieliśmy okazję współpracować przy tworzeniu nowej strony internetowej. Pomysły, wykonanie i podejście do klienta oceniamy jako wzorowe. Szczególnie dziękujemy pani Patrycji Sadkowskiej za cierpliwość, dyspozycyjności i zaangażowanie. Jeśli ''internety'' to tylko z Silnet ! Pozdrawiam :)
Krzysztof Burchart Larix Meble
Krzysztof Burchart Larix Meble
22 czerwca 2016
Polecam gorąco firmę Silnet. Współpracuje z firmą od lat i jestem bardzo zadowolony ze stworzonej strony. Również jakiekolwiek zmiany można wprowadzić poprzez rozmowę telefoniczną . Klient jest dobrze traktowany jak przystało na 21 wiek. Polecam!!!
Ujma Paweł
Ujma Paweł
21 czerwca 2016
SUPER WSPÓŁPRACA, KORZYSTAMY OD PONAD ROKU I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI :)
Gabriela Glistak
Gabriela Glistak
20 czerwca 2016
Polecam firmę Silnet, współpracuję już od kilku lat przy tworzeniu różnych form reklamy i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne doradztwo oraz dobór odpowiedniego narzędzia reklamy do konkretnych potrzeb sprawia że jestem usatysfakcjonowana.A Pani Iwona Lupa jest nieoceniona, pamięta o wszystkich terminach i dba o estetyczną reklamę.
Maciej Ziółkowski
Maciej Ziółkowski
7 czerwca 2016
Bardzo dobry i rzeczowy kontakt, szybkie reakcje, fachowe rady, pomysłowość, zaangażowanie oraz terminowość.
Mateusz Plata
Mateusz Plata
6 czerwca 2016
Szybka fachowa obsługa. Profesjonalne doradztwo spieniająca oczekiwania bardzo nowoczesnego rynku. Serdecznie polecam!
Kamila Barczok
Kamila Barczok
30 maja 2016
Aleksandra Przybyła
Aleksandra Przybyła
30 maja 2016
Polecam firmę Silnet a szczególnie panią Iwonę Lupa - profesjonalizm w każdym calu.
Bozena Bodzia Kleinert
Bozena Bodzia Kleinert
24 maja 2016
Zbigniew Kupień
Zbigniew Kupień
18 maja 2016
Przemiła, rzeczowa współpraca. Polecamy serdecznie!
Adrian Kurdziel
Adrian Kurdziel
11 maja 2016
Polecamy firmę Silnetpl Zaangażowanie, wyrozumiałość i bardzo duże wsparcie Pani Agnieszki Musioł sprawiło, że nie musimy się zajmować sami zaistnieniem w sieci, które wymaga dużo pracy i czasu. Dzięki temu możemy poświęcać się temu co najlepiej nam wychodzi czyli produkcji tynków i farb dekoracyjnych. Firma Luxmal poleca w 100 % firmę Silnetpl :)
Katarzyna Kwiatkowska
Katarzyna Kwiatkowska
9 maja 2016
Współpraca absolutnie bez zarzutów , są bardzo pomocni , rzetelni i kompetentni . Zawsze służą fachową radą i pomocą .
Jacek Masoń
Jacek Masoń
29 kwietnia 2016
Firma Silnet wykonała dla nas wizytówkową stronę www oraz prowadzi kampanię reklamową Google AdWords. Od momentu wdrożenia kampanii, z każdym miesiącem rośnie ilość wyświetleń wizytówki oraz klientów. Propozycje Silnet są odpowiednio dobrane do potrzeb naszej firmy.
Łukasz Kolbuch
Łukasz Kolbuch
28 kwietnia 2016
Firma Silnet dała się poznać jako wiarygodny i solidny partner.. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników. Rzetelnie wywiązuje się z powierzonych jej zadań, czemu daliśmy wyraz rozszerzając współpracę. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Silnet-u jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.
Małgorzata Wieczorek
Małgorzata Wieczorek
27 kwietnia 2016
Z przyjemnością mogę polecić firmę SILNET tym, którzy szukają solidnego twórcy stron www. Kreatywność, fachowe porady oraz indywidualne podejście do klienta - tego wszyscy oczekujemy i to otrzymujemy od Pracowników SILNETU. Pani Monika Struzikowska - profesjonalistka i życzliwa Osoba - dziękuję :) Dla mnie jest ważne tez to, że cały czas mogę liczyć na pomoc firmy.
Jola Marszołek
Jola Marszołek
27 kwietnia 2016
Pełen profesjonalizm i doskonała wspólpraca :-) Polecam firmę Silnet i Panią Monikę, z którą współpracuję już kilka lat.
Kuba Dubieński
Kuba Dubieński
7 kwietnia 2016
Dobra, szybka i rzeczowa współpraca. Dziękujemy za zaangażowanie oraz wsparcie naszego projektu, współpraca z państwem to czysta uprzejmość :) ekipa projektu Bądź Uprzejmy
Adam Studniarek
Adam Studniarek
29 marca 2016
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,duża wiedza i doświadczenie. Polecam
Krzysztof Lorek
Krzysztof Lorek
29 marca 2016
Współpraca z pomiędzy nami a firmą Silnet jest od lat na wysokim poziomie i tak pewnie pozostanie na następne lata z czystym sumieniem nasza firma Bruk-Bud poleca innym solidną firmę i najlepszą w dziedzinie reklamy jaką jest Silnet.
Radek Sobczyk
Radek Sobczyk
24 marca 2016
Ponad rok temu wybraliśmy firmę SILNET spośród wielu,które funkcjonują na rynku. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy , doceniamy kompetencję i zaangażowanie w realizację naszych potrzeb w zakresie reklamy w internecie. Serdecznie Polecam.
Tomasz Jędrzejowski
Tomasz Jędrzejowski
21 marca 2016
Z firmą Silnet współpracujemy już od dłuższego czasu. Dobrze przygotowana kampania i jej dalsza optymalizacja pozwalają nam stwierdzić, że dokonaliśmy dobrego wyboru.
Paweł Wolarek
Paweł Wolarek
10 marca 2016
Firma Silnet to zespół specjalistów, którzy wręcz wyprzedzają oczekiwania klientów. Dziękuję za dotychczasową współpracę. Szczególne podziękowania dla Pani Basi :)
Viktor Sapraliyev
Viktor Sapraliyev
9 marca 2016
Na Świecie są dwa rodzaje firm 1/ firma z pasją która ma za cel przede wszystkim pomagać wspierać edukować 2/ oraz firmy które są nastawione tylko i wyłącznie na zysk i nic więcej ich nie interesuje oprócz kasy jaką da im klient. Na całe nasze szczęście firma Silnet należy do tej pierwszej grupy kontakt jest rewelacyjny a indywidualne podejście do każdego klienta oraz doradztwo sprawia iż nie musimy martwić się o naszą pozycję w sieci. Dodatkowo kontakt z Panią Iwoną Lupa jest zawsze miły a wiedza jaką dysponuje jest rzetelna i fachowa a sposób przekazu dla laika jest prosty i skuteczny
Anna Łaska
Anna Łaska
9 marca 2016
Bardzo gorąco polecam firmę Silnet!!!! Rzetelne, solidne i indywidualne podejście do klienta duża elastyczność i atrakcyjne oferty. Szczególne podziękowania dla Pani Iwonki , która dzięki zaangażowaniu i dużemu doświadczeniu naprawdę pomaga, doradza i sprosta każdemu nawet wymagającemu klientowi !!!
Izabela Ganobis
Izabela Ganobis
9 marca 2016
Z firmą SILNET miałam już przyjemność współpracować w innej firmie. Teraz zakładając swoją działalność nie miałam żadnych wątpliwości z usług jakiej firmy chciałabym skorzystać chcą zareklamować swoje biuro. Rzetelność i profesjonalizm w podejściu do klienta to wszystko dzięki Pani Iwonce. Chciałam z tego miejsca gorąco jej podziękować :) Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się nadal rozwijać. Polecam gorąco!!!!
Piotr Kołodziej
Piotr Kołodziej
7 marca 2016
Doskonała współpraca. Jasne zasady, indywidualne podejście do klienta i świetny kontakt. Serdecznie polecam
Jarosław Szczotka
Jarosław Szczotka
18 lutego 2016
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, mili i rzetelni ludzie którzy znają sie na swojej robocie. Współpraca z nimi to czysta przyjemność.
Tomasz Motylewski
Tomasz Motylewski
17 lutego 2016
SILNET jest profesjonalistą w swojej branży. Wszystkie zlecenia wykonane są rzetelnie i ze 100% zadowoleniem zleceniodawcy.Bardzo miły,indywidualny i rzeczowy kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Szczególne podziękowania dla p.Agnieszki, która koordynuje nasze zlecenia i dąży wraz z zespołem aby nasze wspólne realizację przyniosły zamierzone efekty - Silnet to gwarancja sukcesu ..:) Pozdrawiam
Justyna Kisielewska
Justyna Kisielewska
17 lutego 2016
Firma SILNET jest profesjonalistą w swojej branży. Wszystkie zlecenia wykonane są rzetelnie i z największą starannością. Miły zespół fachowców zawsze doradzi i pomoże. SILNET to bardzo dobry partner do współpracy! Pozdrawiam;)
Wojciech Pękała
Wojciech Pękała
6 lutego 2016
Szczerze polecam, w pełni profesjonalna obsługa, najlepsi na Śląsku. Porady Pana Karola Świerca bardzo przydatne.
Roman Matuszewski
Roman Matuszewski
3 lutego 2016
Profesjonalna współpraca,dłuższy okres współpracy zaowocował w sposób wymierny.Polecam wszystkim
Beata Kamińska
Beata Kamińska
3 lutego 2016
Z prawdziwą przyjemnością rekomenduję Państwu usługi firmy Silnet. To godna polecenia firma. Współpracujemy od kilku lat, bardzo cenimy nastawienie na potrzeby klienta, innowacyjność i profesjonalizm. Przekonajcie się sami!
Ewa Wolny
Ewa Wolny
28 stycznia 2016
Od dobrych paru lat współpracuje z firmą "Silnet" i bardzo cenie sobie tą współpracę a szczególnie profesjonalną obsługę przez p.Monikę :-)Serdecznie pozdrawiam cała ekipę :-)
Alinka Kędziorska
Alinka Kędziorska
28 stycznia 2016
Napiszę krótko : profesjonalizm pierwsza klasa ! Obsługa na najwyższym poziomie polecam każdemu !
Piotr Moszner
Piotr Moszner
20 stycznia 2016
Współpracę z firmą Silnet zacząłem prawie sześciu lat, nasza współpraca układa się bardzo dobrze nigdy nie mieliśmy nawet najmniejszych problemów, wszyscy pracownicy, z którymi mam do czynienia wykazują profesjonalizmem, a każdy problem jest rozwiązywany bardzo szybko. Firma godna polecenia każdemu, pozdrawiam cały zespół Silnet.
Piotr Byrski
Piotr Byrski
14 stycznia 2016
Bardzo miły i rzeczowy kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki, która wszystko koordynuję i dąży wraz z zespołem do tego aby kampania przyniosła zamierzone efekty - Jesteśmy na dobrej drodze, oby tak dalej :)
Bartłomiej Wąsowicz
Bartłomiej Wąsowicz
13 stycznia 2016
Indywidualne podejście do potrzeb klienta (co było dla mnie bardzo istotne), kompleksowa obsługa oraz miła współpraca. No i przede wszystkim bardzo udany efekt końcowy - a to mówi samo za siebie :) . Działamy dalej, na ten czas bardzo dziękuję!
Piotr Paszek
Piotr Paszek
11 grudnia 2015
Firma godna polecenia.Zawsze wszystko na czas, przede wszystkim i rzetelność i estetyka reklamy.POLECAM
Dominika Ćwięka Rakszawska
Dominika Ćwięka Rakszawska
10 grudnia 2015
Z firmą Silnet .pl współpracuję już kilka lat . Jestem zadowoloną ich klientką , prezentacja mojej firmy spełniła moje oczekiwania , dzięki im zdobyłam większość nowych klientów . Szybki kontakt , fachowe doradztwo . Współprace z firmą Silnet oceniam na pięć , szczerze polecam.
Aleksandra Hruszka
Aleksandra Hruszka
8 grudnia 2015
Szczerze polecam! :) Profesjonalizm, elastyczność i mili ludzie - taką współpracę lubię :) Pozdrawiam!
Elżbieta Żurek
Elżbieta Żurek
23 listopada 2015
Na bieżąco informują co się dzieje w mieście, fachowi, zainteresowani, pomocni.
Karina Budny
Karina Budny
19 listopada 2015
Współpracujemy z firmą Silnet od wielu , wielu lat ,wykonali dla Naszej Cukierni mnóstwo zleceń i zawsze szybko , solidnie i na czas .Bezpośredni kontakt z osobą prowadzącą umożliwia załatwienie sprawy od ręki , tutaj pani Monika jest niezastąpiona -zawsze uprzejma i gotowa do pomocy dziękujemy I POLECAMY!!!
Katarzyna Zupańczyk
Katarzyna Zupańczyk
18 listopada 2015
Współpracujemy z firmą Silnet już prawie rok i lepszej współpracy nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. .. Kampania reklamowa przynosi rewelacyjne efekty. Pozdrawiamy, Sapol.
Paweł Skorupa
Paweł Skorupa
18 listopada 2015
Korzystamy z usług Silnet od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jakość wykonywanych projektów na wysokim i zadowalającym nas poziomie. W naszej współpracy cenimy sobie elastyczność, otwartość i bardzo pozytywne nastawienie do klientów. Polecamy! ZTE Sp z o.o. Sp. K.
Agnieszka Płaszczyk
Agnieszka Płaszczyk
17 listopada 2015
Solidna firma. Projektowanie stron www na wysokim poziomie.
Wojciech Haski
Wojciech Haski
13 listopada 2015
Polecam wszystkim współpracę z firmą SILNET. Współpracując od dłuższego czasu z tą firmą szczerze mogę polecić rzetelność i wysoki profesjonalizm pracujących tam osób przy zawsze terminowym i zgodnym z zamówieniem przebiegu współpracy. Niewątpliwie chwalę sobie również rzeczowe doradztwo w celu "USZYCIA OFERTY NA MIARĘ" zarówno moich potrzeb jak i potrzeb każdego z Państwa. Dziękuję za dotychczasową współpracę i mam głęboką nadzieję, że dalsza przebiegać będzie równie zadowalająco dla obu stron.
Danuta Balcer
Danuta Balcer
13 listopada 2015
Firma rzetelna, obiektywna, zaangażowana w życie mieszkańców, współpraca z nią to przyjemność
Agnieszka Rolnik
Agnieszka Rolnik
6 listopada 2015
Szczerze polecam, szybko, rzetelnie, profesjonalnie :)
Iwona Biała
Iwona Biała
7 października 2015
Profesjonalnie
Olga Majkowska
Olga Majkowska
24 września 2015
Firma rzetelna, sprawna, wzorowy kontakt.
Andrzej Pustelnik
Andrzej Pustelnik
22 września 2015
Świetna współpraca od zawsze. Oby tak dalej :)
Beata Kadłubowska
Beata Kadłubowska
22 września 2015
Szczerze polecam za pełen profesjonalizm i realizacje nawet najbardziej wymagających zleceń.
Irek Rudzki
Irek Rudzki
25 sierpnia 2015
Mogę polecić współpraca z p. Iwoną to przyjemność
Krzysztof Hajduk
Krzysztof Hajduk
6 kwietnia 2015
SPEED również poleca. Profesjonalnie i fachowo. :-))
Rafał Janus
Rafał Janus
1 kwietnia 2014
Ja mam same pozytywne doświadczenia. Współpracujemy od roku i nie przestają angażować się w mój projekt, chociaż nie jestem specjalnie dochodowym klientem.
Monika Giza-Guc
Monika Giza-Guc
3 stycznia 2014
POLECAM !!!! Pełny profesjonalizm !!! Osoby, które pracują w tej firmie są zawsze wtedy, kiedy ich potrzebuję i zawsze maja uśmiech na twarzy! Proszę nie zmieniajcie się. Pozdrawiam całą załogę życząc spełnienia marzeń w Nowym Roku :)
Basia Łukomska-Piłat
Basia Łukomska-Piłat
20 grudnia 2013
Ka Mich
Ka Mich
1 października 2013
Kasia Malik
Kasia Malik
19 września 2013
Michał Pyclik
Michał Pyclik
7 września 2013
Krzysztof Sowa
Krzysztof Sowa
30 lipca 2013
Adam Wojtała
Adam Wojtała
11 lipca 2013
Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach, Polecam a nawet bardzo Polecam ;)

Podoba Ci się to, co robimy? Szukasz podobnych rozwiązań dla swojej firmy? Skontaktuj się z nami! Z przyjemnością odwiedzimy Cię w Twojej firmie lub zaprosimy na spotkanie do siedziby silnet.pl w Rudzie Śląskiej.

Monika Struzikowska
Monika Struzikowska
Patrycja Warczak
Patrycja Warczak
Krzysztof Świtała
Krzysztof Świtała
Aleksandra Głodek
Aleksandra Głodek
Agnieszka Musioł
Agnieszka Musioł