Opinie klientów

Opinie naszych klientów pochodzą z fanpage'a na Facebooku oraz z wizytówki Google Moja Firma. Sprawdź również archiwum opinii.
160 opinii / ocena 4.95
Robert Pietraga
Robert Pietraga
17 lipca 2021
W 100% rekomenduję korzystanie z usług Silnet Media. Pełen profesjonalizm, cierpliwość i zaangażowanie na każdym etapie, jest czymś co wyróżnia firmę spośród innych. Szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki za jej opiekę od pierwszego kontaktu do zakończenia realizacji. Tak trzymać.
Marcin Piotrowski
Marcin Piotrowski
2 lipca 2021
Zdecydowałem się na firmę Silnet, przy projekcie sklepu internetowego liquimoly.sklep.pl. To co mi się podobało, to profesjonalne podejście do klienta i zarządzania projektem. Bardzo ważne dla mnie były również elastyczność i cierpliwość, gdyż po drodze (jak zwykle) mieliśmy wiele zmian. Pozdrawiam Panią Monikę i Pana Arka, którzy angażują się w realizację i wychodzą z ciekawymi pomysłami i inicjatywami. Jeżeli ktoś myśli o sklepie postawionym na Presta shop - polecam Silnet.
Ola Owsiany
Ola Owsiany
30 czerwca 2021
Współpraca z Silnet przebiegła bardzo owocnie! Przygotowali dla nas logo oraz stronę naszego salonu masażu Tulum Masaże Balijskie (polecam zajrzeć, bo wygląda bardzo profesjonalnie!). Stosowali się do każdej naszej uwagi dotyczącej projektu i w wyniku powstała strona i logo w 100% nam odpowiadająca👌🏼 do tego wiem, że zawsze w razie jakichkolwiek problemów możemy na nich liczyć 😀
TOMASZ BUJOCZEK
TOMASZ BUJOCZEK
22 czerwca 2021
Zarząd firmy REMASZ Sp. z o. o. w Rudzie Śląskiej, pragnie serdecznie podziękować SILNET MEDIA, za zaangażowanie, profesjonalizm, dyspozycyjność oraz sumienne i terminowe realizowanie kolejnych założeń w tworzeniu naszej nowy strony www. Z czystym sumieniem polecamy Silnet Media na czele z Panią M. Struzikowską, gdyż współpraca była przyjemnością, a uzyskany efekt przerósł nasze oczekiwania! Z wyrazami szacunku Prezes Zarządu REMASZ Sp. z o. o.Tomasz Bujoczek.
Polecam!
29 kwietnia 2021
Profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo. Kampanie tworzone na miarę każdego portfela. Polecam Silnet 🥇jako partnera w biznesie 👍👍
Polecam!
29 stycznia 2021
Pełny profesjonalizm. Wszystko w terminie, bezproblemowy kontakt, błyskawiczne działanie. Z czystym sumieniem polecam firmę Silnet Media 😃
Polecam!
27 listopada 2020
Z czystym sumieniem polecam współpracę. Doskonały kontakt, pełne zaangażowanie. Wreszcie firma zajmująca się reklama która podchodzi z szacunkiem i zrozumieniem do klienta.
Polecam!
9 października 2020
Łatwy kontakt. Dobra współpraca, polecam.
Sylwia Reszka
Sylwia Reszka
31 sierpnia 2020
Wysoki poziom świadczonych usług, dobry kontakt podczas realizacji usługi.
Polecam!
31 sierpnia 2020
Firma założyła i prowadzi stronę mojej firmy uwzględniając wszystkie przedstawione wymagania . Szczerze polecam i zachęcam do współpracy .
Polecam!
29 lipca 2020
Bardzo gorąco polecam firmę SILNET, profesjonalna współpraca, pełne zaangażowanie, zindywidualizowane podejście do Klienta oraz wysoka kreatywność w trakcie tworzenia wizerunku mojej firmy😊
Polecam!
29 lipca 2020
Współpraca z profesjonalistami to sama przyjemność . Z całego serca polecam firmę . Kontakt z przedstawicielem Panem Mańka, jakość oferty i obsługa na najwyższym poziomie
Polecam!
29 czerwca 2020
Polecam firmę Silnet.....
Polecam!
29 czerwca 2020
Współpraca na najwyzszym poziomie. Firma godna polecenia. Szybko , solidnie , i w przystepnej cenie. *****😁 Polecam
Polecam!
23 czerwca 2020
Silnet Media stworzyli stronę internetową dla naszej firmy AST www.astlaser.pl Bardzo sprawnie przeprowadzony proces tworzenia strony. Kontakt z firmą jest wzorowy. Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie, realizacja projektu od A do Z. Szybko solidnie i z pełnym zaangażowaniem. Polecamy współpracę z firmą Silnet Media! Zespół AST
Polecam!
17 czerwca 2020
Z czystym sumieniem mogę polecić SILNET, bardzo profesjonalna oraz miła obsługa, szybki i bezproblemowy kontakt z klientem. Strona internetowa wykonana zgodnie z ustaleniami i bardzo rzetelnie. Gorąco polecam 😀👏😀
Polecam!
29 maja 2020
Gorąco polecam firmę Silnet. Nasza wspólpraca trwa juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolny z ich usług. Pełen profesjonalizm, kontakt na najwyższym poziomie
Polecam!
26 maja 2020
Gorąco polecam. Umiejętności i wiedza na najwyższym poziomie. Warto!!
Polecam!
25 maja 2020
Polecam współpracę z firmą Silnet, jest bardzo profesjonalna.
Polecam!
20 maja 2020
Zdecydowanie polecamy współpracę z firmą Silnet Media w ramach projektowania firmowej strony internetowej. Bardzo dobry kontakt, szybkie reakcje, fachowe porady.
Polecam!
21 marca 2020
Współpracuje od 20 lat. Firma oferuje indywidualne podejście do Klienta i najwyższą jakość usług. Pełna profeska. Dziękuję za współpracę :-)
Polecam!
12 lutego 2020
Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Cierpliwość i zrozumienie na każdym spotkaniu, duża pomoc i ciekawe rozwiązania przy tworzeniu naszej strony. Cały zespół godny polecenia! Pani Monika zawsze uśmiechnięta i rozumiejąca nasze rozterki! Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Polecam!
2 lutego 2020
Profesjonalna, fachowa i miła obsługa Dobry kontakt Polecam
Polecam!
30 stycznia 2020
Dziękuję za indywidualne podejście do klienta, szczerze polecam firmę za pełen profesjonalizm, wiedzę oraz doświadczenie.
Polecam!
24 października 2019
Z całego serca polecam współpracę z Silnet Media ❤️ Stworzyli dla mnie przepiękną stronę internetową szkoły języka włoskiego, efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Szczególnie chciałam podziękować Pani Monice Struzikowskiej która dzielnie odpowiadała na wszystkie pytania i wzbogaciła moją koncepcje strony wieloma kreatywnymi rozwiązaniami. 😊
Polecam!
9 października 2019
Profesjonalna obsługa, szybki i sprawny kontakt z klientem. Pracuję z Silnet Media już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Dziękuję Pani Iwonie za tak wspaniałą współpracę. Polecam.
Polecam!
28 czerwca 2019
Firma godna polecenia . Obsługa na wysokim poziomie:)!
Polecam!
6 czerwca 2019
Dziękuję za profesjonalizm i miłą obsługę! Polecam firmę Sil Net! 💪
Polecam!
16 maja 2019
Profesjonalne podejście do klienta, polecam.
Polecam!
8 maja 2019
Serdecznie dziękujemy Zespołowi z firmy Silnet Media za współpracę. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu prac. Główny wysiłek skierowany był na stworzenie strony internetowej Gabinetu Lekarskiego Babice - www.gabinetlekarskibabice.pl oraz innych projektów graficznych jak wizytówki, szyld lekarski czy teczki na dokumentację medyczną pacjentów. Każdy etap współpracy przebiegał wzorowo. Pani Monika, która koordynowała nasz projekt, jest stworzona do pracy w tej branży. Od pierwszej rozmowy przekonała nas, że to właśnie Silnet powinien pomóc nam stworzyć naszą stronę. Potem było tylko lepiej. Fachowe porady i intensywna praca całego Zespołu zaowocowały stroną, która wpisuję się w naszą wizję nowoczesnej medycyny na najwyższym poziomie, jest przyjazna dla Pacjentów i stanowi naszą najlepszą wizytówkę w sieci. Z całą pewnością będziemy kontynuować współpracę oraz polecać Silnet Media naszym znajomym. lek.med. Dominik Drapała www.gabinetlekarskibabice.pl
Polecam!
7 maja 2019
Szybka, profesjonalna obsługa, terminowość, polecamy wszystkim
Polecam!
30 kwietnia 2019
Profesjonalna i bezproblemowa współpraca. Strona wykonana sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Polecam współpracę z firmą Silnet.
Polecam!
12 kwietnia 2019
Po świetnie zakończonej realizacji wykonania strony WWW, i wykreowania wizerunku mojej firmy, z czystym sumieniem polecam wszystkim współpracę z firmą Silnet w Rudzie Śląskiej. Współpraca przebiegła fachowo, szybko a przede wszystkim dokładnie według moich wyjściowych założeń! Szczególne podziękowania dla Pani Moniki :)!
Polecam!
27 lutego 2019
Profesjonalne podejscie do pracy, firma godna polecenia, współpracujemy od dłuższego czasu :)
Polecam!
25 lutego 2019
Profesjonaliści, firma godna polecenia,
Polecam!
6 lutego 2019
Rzetelność, pełne zaangażowanie, z czystym sumieniem polecam.
Polecam!
30 stycznia 2019
dzień dobry, chciałam wszystkim polecić z czystym sumieniem SILNET, jako firmę najbardziej profesjonalną i z dużym rozmachem działającą od kilkunastu lat na rynku internetowo-informatyczno-marketingowym. Jestem już wieloletnim klientem Silnet-u (obsługa strony www i poczty, kampanie internetowe i inne projekty) - zawsze mam takie same odczucia po kontakcie z Pracownikami: kompetentni, zaangażowani, z dużą wiedzą z zakresu, o którym ja nie mam pojęcia. Gratuluję Właścicielom i wszystkim Pracownikom. pozdrawiam po prostu zadowolony Klient 😃👏👏👏
Polecam!
29 stycznia 2019
Solidna firma i profesjonalne podejście. Gorąco polecamy Firmę Silnet. Pozdrawiamy Automix Oleśnica
Polecam!
28 stycznia 2019
Polecam usługi firmy silnet👍
Polecam!
18 stycznia 2019
Solidna firma, szybka realizacja oraz kompetentne wsparcie techniczne to cechy współpracy z zespołem Silnet Media,bez obaw o dotrzymanie harmonogramu. Gorąco polecam.
Polecam!
18 stycznia 2019
Bardzo profesionalne podejście do klienta. Chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem i podpowiadają ciekawe rozwiązania, ale najważniejsze, że można liczyć na pomoc i zaangażowanie gdy czas nagli... To mi się parę razy zdarzyło i zawsze stanęli na wysokości zadania. Polecam, bo to solidna firma przez duże S :)
Polecam!
30 września 2018
Profesjonalne podejście do klienta, profesjonaliści w każdym calu, zawsze pomocni i chętni do współpracy. Sprawdzona, pewna i solidna firma.
Polecam!
27 września 2018
Profesjonalne podejscie do klienta,współpracuje juz kilka lat i bede dalej polecam
Polecam!
10 września 2018
Profesjonalne podejście do klienta, zagadnienia są opracowane naprawdę kompleksowo w porówaniu do konkurencji. Szczerze polecam ;-)
Polecam!
28 sierpnia 2018
Sprawdzona, pewna i solidna firma. Profesjonaliści w każdym calu, zawsze pomocni, chętni do podejmowania nowych wyzwań! Tak trzymać :)
Polecam!
23 maja 2018
Firma na wysokim poziomie,pewna współpraca przez wiele lat.Profesjonalne podejście do tematu reklamy.Polecam
Polecam!
13 kwietnia 2018
Bardzo dobra i miła współpraca :) Polecam :)
Polecam!
30 marca 2018
Polecam
Polecam!
19 marca 2018
Bardzo dobra firma. Polecam wszystkim którzy chcą mieć wszystko dobrze zrobione na swojej stronie www.
Polecam!
30 stycznia 2018
Polecam �
Polecam!
22 listopada 2017
Polecam
Polecam!
5 lipca 2017
Firma Silnet stworzyła stronę internetową mojego sklepu :) Z całego serca polecam współpracę z Panią Moniką Struzikowską. Pani Monika to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo sprawnie przeprowadziła mnie przez cały proces tworzenia strony, służąc rzetelną i fachową pomocą i poradą na każdym etapie realizacji projektu. Jej nietuzinkowe i innowacyjne pomysły sprawiły, że udało nam się stworzyć oryginalny i bardzo funkcjonalny sklep internetowy z którego jestem więcej niż zadowolona :) Jeśli chodzi o kwestie pomocy technicznej to Pan Michał Pośpieszczyk jest prawdziwym mistrzem. Zawsze rzetelnie, profesjonalnie i rzeczowo odpowiada na wszystkie moje pytania. A wszelkie zamiany i poprawki na stronie dokonywane są błyskawicznie :) Aktualnie kontynuujemy współpracę z Silnetem w zakresie prowadzenia kampanii reklamowej. Z czystym sumieniem polecam współpracę z firmą Silnet!!!!
Polecam!
29 maja 2017
Firma solidna otwarta na własne propozycje i służąca fachowa poradą.
Polecam!
28 kwietnia 2017
Z dużą przyjemnością dolączyliśmy do grona zadowolonych klientów firmy Silnet. Szczerze polecam współpracę z Panią Agnieszką Musioł, która dokładnie poznała branżę w jakiej działamy i na każdym etapie służyła fachową pomocą.
Polecam!
28 kwietnia 2017
Polecam firmę Silnet jako wzór profesjonalizmu oraz Pana Marcina Mańkę .Współpraca z nimi to czysta przyjemność :)
Polecam!
21 kwietnia 2017
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Silnet, która prowadzi dla nas 2 kampanie reklamowe. Jesteśmy zadowoleni zarówno z obsługi, jak i efektów wykonywanej pracy.
Polecam!
19 kwietnia 2017
Firma SILNET reprezentowana przez Panią Monikę Struzikowską opracowała naszej firmie AEFWE FAKOP profesjonalną stronę internetową spełnającą nasze wymagania. Dobry kontakt z Panią Moniką, szybka reakcja na nasze uwagi oraz nadal bieżąca współpraca, pozwalaz pełnym zaufaniempolecić Firmę SILNETjako poważnego i odpowiedzialnego partnera.
Polecam!
22 marca 2017
Bardzo serdecznie polecam firmę SILNET. Bardzo profesjonalne podejście do każdego tematu. Każdy szczegół rozważany, a każda sugestia cierpliwie konsultowana. Mam nadzieję, że dalsza współpraca będzie równie przebiegała równie sprawnie i sympatycznie.
Polecam!
17 marca 2017
Polecam!
16 marca 2017
Silnet opiekuje się naszą firmą od lat. Z czystym sumieniem, podpisany imieniem i nazwiskiem, polecam ją przedsiębiorcom. Znacznie poprawiła nam się sprzedaż od czasu, gdy zleciliśmy Silnet pozycjonowanie. Podziękowania specjalne dla Pani Agnieszki Musioł, osoby kompetentnej, przyjaznej przedsiębiorcom.
Polecam!
28 lutego 2017
Bardzo dobra współpraca. Mamy nadzieję, że jej poziom zostanie utrzymany ;)
Polecam!
28 lutego 2017
Polecam!
28 lutego 2017
Firma zdecydowanie godna polecenia! Profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie w powierzone zadania, inicjatywa. Projekty wykonywane z dużą starannością i na czas. POLECAM!
Polecam!
28 lutego 2017
Naszą firmą opiekuję się Pan Maciej Mańka. Jesteśmy bardzo zadowoleni jak i z początku współpracy tak i z opieki przez opiekuna. Polecamy firmę.
Polecam!
28 lutego 2017
Polecam!
27 lutego 2017
Polecam!
20 lutego 2017
Profesjonalna i wspaniała współpraca,,, polecam!!,,, pozdrawiam Urszula Kupiec
Polecam!
20 lutego 2017
Polecam!
17 lutego 2017
Z przykrością wystawiam ocenę na 5 ponieważ na tym skala się kończy :( Jak dla mnie powinna być 6-stka !!! Od lat współpraca z firmą Silnet układa się wzorowo. Są profesjonalistami w każdym calu, indywidualne podejście do klienta, duża elastyczność w działaniach oraz bardzo proste i jasne zasady współpracy powodują że z czystym sumieniem każdemu można ich polecić. Ta firma zwyczajnie SZANUJE klienta i to się dzisiaj bardzo ceni. Szczególne podziękowania dla Pani Moniki S. którą uważam za wzór kompetencji pracownika, czasami mam wrażenie że to jej pasja a nie praca, zawsze życzliwa i pomocna. Pozdrawiam serdecznie cały zespół ;-)
Polecam!
17 lutego 2017
Bardzo dobra współpraca od kilku lat. Profesjonalne podejście, szybka realizacja, fachowa porada, ogólnie same plusy .
Polecam!
2 lutego 2017
Profesjonalne podejście do sprawy.Mistrzowie linków sponsorowanych.Miny mojej konkurencji bezcenne....Trzymam za Was kciuki.Pozdrawiam Marcin Wrzesiński
Polecam!
31 stycznia 2017
Bardzo profesjonalne podejście. Gotowość do dyskusji, ciągłych podpowiedzi. Nieoceniona i cierpliwa Pani Monika. Bardzo dziękuję za możliwość współpracy. Jestem przekonana, że nie jest to ostatni nasz wspólny projekt!
Polecam!
30 stycznia 2017
Serdecznie polecam! Profesjonalna i fachowa obsługa klienta. Bardzo dobry kontakt z Panią Aleksandrą Głodek. Wszystkie nasze uwagi czy propozycje były rozpatrywane błyskawicznie.
Polecam!
25 stycznia 2017
Od ponad roku SILNET obsługuje naszą firmę i jesteśmy bardzo zadowoleni z usług. Zawsze wszystko jest zrobione na czas, są elastyczni i mają indywidualne podejście do klienta i do jego potrzeb. GODNI POLECENIA!
Polecam!
24 stycznia 2017
Profesjonalne podejście do realizowanych zadań i bardzo dobry kontakt z Panem Krzysztofem Świtałą. Pełny zakres usług to kolejny atut, który pozwala polecać nam firmę Silnet.
Polecam!
16 stycznia 2017
Miałam okazję współpracować kilka lat. Miła i profesjonalna obsługa. Zawsze spełniają oczekiwania klientów.
Polecam!
11 stycznia 2017
Firma Silnet profesjonalnie wykonała dla naszej firmy stronę internetową. Z przyjemnością możemy ją polecić wszystkim tym, którzy poszukują solidnego Partnera do współpracy. Oprócz fachowej porady połączonej z kreatywnością, do każdego projektu podchodzą indywidualnie. Jakość wykonanej pracy jest bardzo dobra i z satysfakcją przyjęliśmy efekt końcowy.
Polecam!
4 stycznia 2017
Bardzo sprawna i rzeczowa komunikacja, dbałość o stałe dostarczanie informacji, przejrzyste raporty, ułatwiające kontrolę i podejmowanie dalszych decyzji. Polecam!
Polecam!
31 grudnia 2016
Najbardziej profesjonalna firma z branży, z którą miałem okazję współpracować w ostatnim czasie. Bardzo dobry kontakt z Panem Marcinem już od pierwszego spotkania. Wszystko załatwiane pozytywnie i bardzo szybko.
Polecam!
27 grudnia 2016
Bardzo solidna Firma, z profesjonalnym podejściem. Podczas pierwszego spotkania Pan Marcin Mańka przedstawił nam różne rozwiązanie jaki firma Silnet mogła nam zaoferować. Ciągły kontakt i nadzór nad aktualnością naszej strony przez pana Marcina utwierdza nas w przekonaniu, że wybranie Firmy Silnet to dobry wybór
Polecam!
9 grudnia 2016
Profesjonalnie, z dużym zaangażowaniem. Bardzo uważni na potrzeby klienta. Dziękuję. Polecam!
Polecam!
8 grudnia 2016
Profesjonalna współpraca :) zawsze wszystko zgodnie z ustaleniami :)
Polecam!
6 grudnia 2016
elegancko, profesjonalnie i skutecznie - gorąco polecam bo wypełniają założenia od A-Z, dziękuję :)
Polecam!
5 grudnia 2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Firmą Silnet, z którą związani jesteśmy już wiele lat. Nadmienić muszę również w powyższym udział Pana Krzysztofa, który zawsze służy nam pomocą, wyjaśnia wszystkie wątpliwości, profesjonalnie podchodzi do naszych oczekiwać. Pracownicy Silnet to osoby myślące ponadczasowo, proponują świetne innowacyjne rozwiązania, które wspierają rozwój naszej firmy. Dziękujemy i polecamy wszystkim :)
Polecam!
1 grudnia 2016
Z firmą Silnet współpracujemy od 2014r. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przygotowania nowego wyglądu strony internetowej Urzędu Gminy Wyry www.wyry. pl oraz gminnego Ekoportalu www.ekoportalwyry. pl. Firma wspiera nas swoim doświadczeniem w prowadzeniu stron, służy radą i pomocą w każdej chwili. Bardzo dziękujemy za zaangażowanie Pani Aleksandry, a Panu Michałowi za cierpliwość i sprawne przeszkolenie z obsługi nowej strony. Firma godna polecenia :).
Polecam!
30 listopada 2016
Bardzo udana współpraca. Polecam.
Polecam!
30 listopada 2016
Silnet śmiało mogę polecić wszystkim, którzy chcą aby ich strona wyróżniała się w sieci. Indywidualne podejście do klienta, oryginalny projekt sklepu i ciekawe pomysły Pani Patrycji zaowocowały stworzeniem sklepu internetowego BeEco. Jedna gwiazdka mniej za dość wysokie ceny ;-) ,ale i tak jesteśmy zadowoleni i dziękujemy za współpracę.
Polecam!
23 listopada 2016
Polecam!
22 listopada 2016
Popieram całkowicie wszystkie pozytywne opinie. Współpracuje z firma od wielu lat i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona.
Polecam!
22 listopada 2016
Profesjonalna obsługa IT zawsze, kiedy jej potrzebujesz, bez stresu, zmartwień i czekania. Fachowe doradztwo, kreatywność, z czystym sumieniem polecam , szczególnie Panią Agnieszkę Musioł, na którą zawsze można liczyć. POLECAM !!!!
Polecam!
21 listopada 2016
Wspolpracuje z roznymi firmami reklamowymi od 10 lat, ale pierwszy raz zobaczylem tak profesjonalne podejscie do klienta jakie ma firma Sinet,pl Podziekowania dla calego zepolu Silnet w szczegolnosci dla Pani Iwony. Polecam! Realizacja szybka i tania.
Polecam!
27 października 2016
Najbardziej profesjonalna firma z którą miałem okazję współpracować w ostatnim czasie. Polecam każdemu kontakt z Panią Moniką, będziecie zadowoleni.
Polecam!
27 października 2016
Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, rzeczowa i fachowa obsługa, a także elastyczność wyróżniają firmę na rynku.
Polecam!
19 października 2016
Z przyjemnością mogę polecić firmę SILNET. Solidny i profesjonalny partner w tworzeniu stron www. Kreatywność, fachowe porady oraz indywidualne podejście do klienta - tego wszyscy oczekujemy i to otrzymujemy. Pani Agnieszka Musioł bardzo życzliwa osoba i profesjonalna w tym co robi. A robi bardzo dobra robotę. Aż dziw, że zdarzają się jeszcze takie osoby we właściwej firmie i na właściwym miejscu. Można zauważyć, że praca dla Pani Agnieszki to pasja. Dla mnie jest ważne tez to, że cały czas mogę liczyć na pomoc firmy. Pozdrawiam i życzę następnych profesjonalnych klientów zespół firmy AUTO-JAREX Jarosław Śliwiński ze Skwierzyny
Polecam!
13 października 2016
Bardzo profesjonalna firma, zawsze miła obsługa, pozdrawiam panią Agnieszkę, która zawsze starannie zajmuje się naszymi sprawami, jestem zadowolony z proponowanych i realizowanych rozwiązań, polecam.
Polecam!
5 października 2016
Polecam!
30 września 2016
Bardzo profesjonalne podejście już od pierwszego spotkania. Kilka razy na etapie tworzenia nowej strony internetowej firma mnie pozytywnie zaskoczyła (o co niełatwo), proponując rozwiązania dorównujące moim oczekiwaniom. W trakcie współpracy widać było, że koncepcjom i pomysłom z naszej strony została poświęcona należyta uwaga, co w efekcie przekładało się na gotowe rozwiązania, które nas w pełni satysfakcjonowały. Bardzo dziękuję za sprawną realizację Pani Patrycji oraz całemu zespołowi Silnet-u!
Polecam!
29 września 2016
Pięć gwiazdek to zdecydowanie za mało. Perfekcyjna obsługa. Ogromne starania, aby opanować bałagan po poprzednim administratorze. Przesympatyczna i mega profesjonalna Pani Monika, która z anielską cierpliwością doradza, pomaga i odpowiada na liczne nasze pytania. Świetnie zrealizowany projekt. Można tak wymieniać i wymieniać pozytywy. My polecamy gorąco :)
Polecam!
29 września 2016
Realizując nową stronę internetową, nawet z niewielkiej ilości dostępnych materiałów, firma Silnet potrafi stworzyć nowoczesny, czytelny i ciekawy projekt. Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa na każdym etapie współpracy.
Polecam!
26 września 2016
Silnet to najlepszy wybór. Graficy jak i handlowcy reprezentujący firmę Silnet to prawdziwi fachowcy. Bardzo dobra współpraca i zawsze konkurencyjne ceny. Polecam.
Polecam!
16 września 2016
Wiarygodny i solidny partner, indywidualne podejście do każdego klienta ,wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy,wyrozumiałość i bardzo duże wsparcie Pani Agnieszki Musioł- Dla mnie jest ważne .
Polecam!
12 września 2016
Polecam. Realizacje wykonywane szybko i profesjonalnie.
Polecam!
5 września 2016
Szczerze polecam współpracę z firmą SILNET. Pracownicy zawsze rzetelnie podchodzą do sprawy, szybko i wyczerpująco odpowiadają na wszelkie pytania. Bardzo wysoka jakość świadczonych usług. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Ceny świadczonych usług są bardzo konkurencyjne na te innych firm. Dziękuję i pozdrawiam
Polecam!
25 sierpnia 2016
W pełni profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie sprawy załatwiane są szybko i bezproblemowo.
Polecam!
22 sierpnia 2016
Pełen profesjonalizm i doskonała wspólpraca.
Polecam!
18 sierpnia 2016
Z firmą Silnet Muzeum Miejskie im.M.Chroboka współpracuje od 2010 roku. Wysoka jakość świadczonych usług, profesjonalizm i rzeteleność, oraz znakomity kontakt z obsługą to zdecydowane zalety Silnetu. Zdecydowanie polecamy Silnet. Efekty pracy można zobaczyć na stronie www.muzeum.rsl.
Polecam!
3 sierpnia 2016
Polecam firmę Silnet, dzięki profesjonalnej obsłudze i stworzeniu strony internetowej, sklepu internetowemu mamy możliwość zwiększyć naszą sprzedaż. Od lat współpraca przebiega bezproblemowo, zawsze można liczyć na fachową pomoc, szczególnie polecam kontakt z Panią Patrycją Sadkowską.Pozdrawiam
Polecam!
18 lipca 2016
Z firmą Silnet współpracuję już od jakiegoś czasu przeważnie prezentacje firmy oraz pomoc przy różnych projektach a ostatnio zamówiłam stronę www gdzie tylko potwierdziło moje dotychczasowe odczucia że jest to firma a szczególnie Pani Iwonka Lupa SZCZERA ,PROFESJONALNA potrafi doradzić tak zwanym trzecim okiem i mam nadzieję że dalsza nasza współpraca będze się rozwijać GORĄCO POLECAM !!
Polecam!
15 lipca 2016
Polecam!
8 lipca 2016
Pełen profesjonalizm. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę Silnet. Świetny kontakt z Panią Agnieszką.
Polecam!
21 czerwca 2016
SUPER WSPÓŁPRACA, KORZYSTAMY OD PONAD ROKU I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI :)
Polecam!
20 czerwca 2016
Polecam firmę Silnet, współpracuję już od kilku lat przy tworzeniu różnych form reklamy i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne doradztwo oraz dobór odpowiedniego narzędzia reklamy do konkretnych potrzeb sprawia że jestem usatysfakcjonowana.A Pani Iwona Lupa jest nieoceniona, pamięta o wszystkich terminach i dba o estetyczną reklamę.
Polecam!
7 czerwca 2016
Bardzo dobry i rzeczowy kontakt, szybkie reakcje, fachowe rady, pomysłowość, zaangażowanie oraz terminowość.
Polecam!
6 czerwca 2016
Szybka fachowa obsługa. Profesjonalne doradztwo spieniająca oczekiwania bardzo nowoczesnego rynku. Serdecznie polecam!
Polecam!
30 maja 2016
Polecam!
30 maja 2016
Polecam firmę Silnet a szczególnie panią Iwonę Lupa - profesjonalizm w każdym calu.
Polecam!
24 maja 2016
Polecam!
18 maja 2016
Przemiła, rzeczowa współpraca. Polecamy serdecznie!
Polecam!
11 maja 2016
Polecamy firmę Silnetpl Zaangażowanie, wyrozumiałość i bardzo duże wsparcie Pani Agnieszki Musioł sprawiło, że nie musimy się zajmować sami zaistnieniem w sieci, które wymaga dużo pracy i czasu. Dzięki temu możemy poświęcać się temu co najlepiej nam wychodzi czyli produkcji tynków i farb dekoracyjnych. Firma Luxmal poleca w 100 % firmę Silnetpl :)
Polecam!
9 maja 2016
Współpraca absolutnie bez zarzutów , są bardzo pomocni , rzetelni i kompetentni . Zawsze służą fachową radą i pomocą .
Polecam!
29 kwietnia 2016
Firma Silnet wykonała dla nas wizytówkową stronę www oraz prowadzi kampanię reklamową Google AdWords. Od momentu wdrożenia kampanii, z każdym miesiącem rośnie ilość wyświetleń wizytówki oraz klientów. Propozycje Silnet są odpowiednio dobrane do potrzeb naszej firmy.
Polecam!
28 kwietnia 2016
Firma Silnet dała się poznać jako wiarygodny i solidny partner.. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników. Rzetelnie wywiązuje się z powierzonych jej zadań, czemu daliśmy wyraz rozszerzając współpracę. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Silnet-u jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.
Polecam!
27 kwietnia 2016
Z przyjemnością mogę polecić firmę SILNET tym, którzy szukają solidnego twórcy stron www. Kreatywność, fachowe porady oraz indywidualne podejście do klienta - tego wszyscy oczekujemy i to otrzymujemy od Pracowników SILNETU. Pani Monika Struzikowska - profesjonalistka i życzliwa Osoba - dziękuję :) Dla mnie jest ważne tez to, że cały czas mogę liczyć na pomoc firmy.
Polecam!
7 kwietnia 2016
Dobra, szybka i rzeczowa współpraca. Dziękujemy za zaangażowanie oraz wsparcie naszego projektu, współpraca z państwem to czysta uprzejmość :) ekipa projektu Bądź Uprzejmy
Polecam!
29 marca 2016
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,duża wiedza i doświadczenie. Polecam
Polecam!
24 marca 2016
Ponad rok temu wybraliśmy firmę SILNET spośród wielu,które funkcjonują na rynku. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy , doceniamy kompetencję i zaangażowanie w realizację naszych potrzeb w zakresie reklamy w internecie. Serdecznie Polecam.
Polecam!
21 marca 2016
Z firmą Silnet współpracujemy już od dłuższego czasu. Dobrze przygotowana kampania i jej dalsza optymalizacja pozwalają nam stwierdzić, że dokonaliśmy dobrego wyboru.
Polecam!
9 marca 2016
Na Świecie są dwa rodzaje firm 1/ firma z pasją która ma za cel przede wszystkim pomagać wspierać edukować 2/ oraz firmy które są nastawione tylko i wyłącznie na zysk i nic więcej ich nie interesuje oprócz kasy jaką da im klient. Na całe nasze szczęście firma Silnet należy do tej pierwszej grupy kontakt jest rewelacyjny a indywidualne podejście do każdego klienta oraz doradztwo sprawia iż nie musimy martwić się o naszą pozycję w sieci. Dodatkowo kontakt z Panią Iwoną Lupa jest zawsze miły a wiedza jaką dysponuje jest rzetelna i fachowa a sposób przekazu dla laika jest prosty i skuteczny
Polecam!
9 marca 2016
Bardzo gorąco polecam firmę Silnet!!!! Rzetelne, solidne i indywidualne podejście do klienta duża elastyczność i atrakcyjne oferty. Szczególne podziękowania dla Pani Iwonki , która dzięki zaangażowaniu i dużemu doświadczeniu naprawdę pomaga, doradza i sprosta każdemu nawet wymagającemu klientowi !!!
Polecam!
9 marca 2016
Z firmą SILNET miałam już przyjemność współpracować w innej firmie. Teraz zakładając swoją działalność nie miałam żadnych wątpliwości z usług jakiej firmy chciałabym skorzystać chcą zareklamować swoje biuro. Rzetelność i profesjonalizm w podejściu do klienta to wszystko dzięki Pani Iwonce. Chciałam z tego miejsca gorąco jej podziękować :) Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się nadal rozwijać. Polecam gorąco!!!!
Polecam!
7 marca 2016
Doskonała współpraca. Jasne zasady, indywidualne podejście do klienta i świetny kontakt. Serdecznie polecam
Polecam!
18 lutego 2016
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, mili i rzetelni ludzie którzy znają sie na swojej robocie. Współpraca z nimi to czysta przyjemność.
Polecam!
17 lutego 2016
SILNET jest profesjonalistą w swojej branży. Wszystkie zlecenia wykonane są rzetelnie i ze 100% zadowoleniem zleceniodawcy.Bardzo miły,indywidualny i rzeczowy kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Szczególne podziękowania dla p.Agnieszki, która koordynuje nasze zlecenia i dąży wraz z zespołem aby nasze wspólne realizację przyniosły zamierzone efekty - Silnet to gwarancja sukcesu ..:) Pozdrawiam
Polecam!
17 lutego 2016
Firma SILNET jest profesjonalistą w swojej branży. Wszystkie zlecenia wykonane są rzetelnie i z największą starannością. Miły zespół fachowców zawsze doradzi i pomoże. SILNET to bardzo dobry partner do współpracy! Pozdrawiam;)
Polecam!
6 lutego 2016
Szczerze polecam, w pełni profesjonalna obsługa, najlepsi na Śląsku. Porady Pana Karola Świerca bardzo przydatne.
Polecam!
3 lutego 2016
Z prawdziwą przyjemnością rekomenduję Państwu usługi firmy Silnet. To godna polecenia firma. Współpracujemy od kilku lat, bardzo cenimy nastawienie na potrzeby klienta, innowacyjność i profesjonalizm. Przekonajcie się sami!
Polecam!
28 stycznia 2016
Napiszę krótko : profesjonalizm pierwsza klasa ! Obsługa na najwyższym poziomie polecam każdemu !
Polecam!
20 stycznia 2016
Współpracę z firmą Silnet zacząłem prawie sześciu lat, nasza współpraca układa się bardzo dobrze nigdy nie mieliśmy nawet najmniejszych problemów, wszyscy pracownicy, z którymi mam do czynienia wykazują profesjonalizmem, a każdy problem jest rozwiązywany bardzo szybko. Firma godna polecenia każdemu, pozdrawiam cały zespół Silnet.
Polecam!
14 stycznia 2016
Bardzo miły i rzeczowy kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki, która wszystko koordynuję i dąży wraz z zespołem do tego aby kampania przyniosła zamierzone efekty - Jesteśmy na dobrej drodze, oby tak dalej :)
Polecam!
13 stycznia 2016
Indywidualne podejście do potrzeb klienta (co było dla mnie bardzo istotne), kompleksowa obsługa oraz miła współpraca. No i przede wszystkim bardzo udany efekt końcowy - a to mówi samo za siebie :) . Działamy dalej, na ten czas bardzo dziękuję!
Polecam!
11 grudnia 2015
Firma godna polecenia.Zawsze wszystko na czas, przede wszystkim i rzetelność i estetyka reklamy.POLECAM
Polecam!
10 grudnia 2015
Z firmą Silnet .pl współpracuję już kilka lat . Jestem zadowoloną ich klientką , prezentacja mojej firmy spełniła moje oczekiwania , dzięki im zdobyłam większość nowych klientów . Szybki kontakt , fachowe doradztwo . Współprace z firmą Silnet oceniam na pięć , szczerze polecam.
Polecam!
8 grudnia 2015
Szczerze polecam! :) Profesjonalizm, elastyczność i mili ludzie - taką współpracę lubię :) Pozdrawiam!
Polecam!
23 listopada 2015
Na bieżąco informują co się dzieje w mieście, fachowi, zainteresowani, pomocni.
Polecam!
19 listopada 2015
Współpracujemy z firmą Silnet od wielu , wielu lat ,wykonali dla Naszej Cukierni mnóstwo zleceń i zawsze szybko , solidnie i na czas .Bezpośredni kontakt z osobą prowadzącą umożliwia załatwienie sprawy od ręki , tutaj pani Monika jest niezastąpiona -zawsze uprzejma i gotowa do pomocy dziękujemy I POLECAMY!!!
Polecam!
18 listopada 2015
Współpracujemy z firmą Silnet już prawie rok i lepszej współpracy nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. .. Kampania reklamowa przynosi rewelacyjne efekty. Pozdrawiamy, Sapol.
Polecam!
18 listopada 2015
Korzystamy z usług Silnet od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jakość wykonywanych projektów na wysokim i zadowalającym nas poziomie. W naszej współpracy cenimy sobie elastyczność, otwartość i bardzo pozytywne nastawienie do klientów. Polecamy! ZTE Sp z o.o. Sp. K.
Polecam!
17 listopada 2015
Solidna firma. Projektowanie stron www na wysokim poziomie.
Polecam!
13 listopada 2015
Polecam wszystkim współpracę z firmą SILNET. Współpracując od dłuższego czasu z tą firmą szczerze mogę polecić rzetelność i wysoki profesjonalizm pracujących tam osób przy zawsze terminowym i zgodnym z zamówieniem przebiegu współpracy. Niewątpliwie chwalę sobie również rzeczowe doradztwo w celu "USZYCIA OFERTY NA MIARĘ" zarówno moich potrzeb jak i potrzeb każdego z Państwa. Dziękuję za dotychczasową współpracę i mam głęboką nadzieję, że dalsza przebiegać będzie równie zadowalająco dla obu stron.
Polecam!
13 listopada 2015
Firma rzetelna, obiektywna, zaangażowana w życie mieszkańców, współpraca z nią to przyjemność
Polecam!
6 listopada 2015
Szczerze polecam, szybko, rzetelnie, profesjonalnie :)
Polecam!
7 października 2015
Profesjonalnie
Polecam!
22 września 2015
Świetna współpraca od zawsze. Oby tak dalej :)
Polecam!
25 sierpnia 2015
Mogę polecić współpraca z p. Iwoną to przyjemność
Polecam!
6 kwietnia 2015
SPEED również poleca. Profesjonalnie i fachowo. :-))
Polecam!
1 kwietnia 2014
Ja mam same pozytywne doświadczenia. Współpracujemy od roku i nie przestają angażować się w mój projekt, chociaż nie jestem specjalnie dochodowym klientem.
Polecam!
3 stycznia 2014
POLECAM !!!! Pełny profesjonalizm !!! Osoby, które pracują w tej firmie są zawsze wtedy, kiedy ich potrzebuję i zawsze maja uśmiech na twarzy! Proszę nie zmieniajcie się. Pozdrawiam całą załogę życząc spełnienia marzeń w Nowym Roku :)
Polecam!
20 grudnia 2013
Polecam!
1 października 2013
* Opinie pochodzą z serwisu www.facebook.com/silnetpl oraz https://www.google.com/search?q=silnet. Zapytania w sprawie publikacji opinii należy kierować na adres info@silnet.pl

Podoba Ci się to, co robimy? Szukasz podobnych rozwiązań dla swojej firmy? Skontaktuj się z nami!

Aleksandra Głodek
Aleksandra Głodek
Patrycja Sadkowska-Warczak
Patrycja Sadkowska-Warczak
Monika Struzikowska
Monika Struzikowska
Agnieszka Musioł
Agnieszka Musioł
Iwona Lupa
Iwona Lupa
Krzysztof Świtała
Krzysztof Świtała